Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Likaisten hommien ammattilainen

Suurpää Oy on palvellut ympäristönhuoltoasioissa jo liki 50 vuotta. Vuosien varrella palveluvalikoimamme on kasvanut ja kehittynyt vastaamaan nykyaikaisia ympäristöhuollon vaatimuksia, mutta hyödynnämme myös laajaa kokemustamme.


Viemäri- ja kaivohuolto

Viemäri- ja kaivohuolto

Ydinosaamisemme on koko olemassaolomme ajan rakentunut viemäri- ja kaivohuollon pariin. Tavoitteenamme on pystyä kattamaan kaikki asiakkaan tarpeet viemäri- ja kaivohuoltoihin liittyen. Työhömme kuuluu niin loka-, sade- ja salaojaviemäreiden avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

Tutustu tähän


Pesupalvelut

Pesupalvelut

Pesupalveluihimme kuuluu ensisijaisesti painepesutyöt lämpimällä tai kuumalla vedellä. Tarjoamme puhdistuskalustoamme hygieenisesti vaativiin kohteisiin, kuten talousvesikaivoihin, uima-altaisiin ja työmaiden vesiklosetteihin, sekä myös likaisiin työtehtäviin, kuten öljyisten tehdaskomponenttien pesuihin, säiliöihin, työkoneisiin ja niin edelleen. Pyrimme aina toteuttamaan pesutyöt asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tutustu tähän


Jätehuolto

Jätehuolto

Jätehuoltopalvelumme kattaa kotitalouksien jäteastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella. Lisäksi hoidamme julkishallinnon, teollisuuden ja yritysten jätehuoltoa: jätepuristimien ja -konttien tyhjennykset sekä vaihtolavojojen tyhjennykset.

Tutustu tähän


Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimurointi soveltuu kuivan ja märän materiaalin imurointiin: materiaali imetään säiliöön, jonka jälkeen se siirretään toiseen paikkaan tai syntyvä jäte kuljetetaan asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Tutustu tähän


Putkistokuvaukset

Putkistokuvaukset

Meiltä saat kaikenlaiset putkistojen tv-kuvaus- ja kuntotutkimuspalvelut alan uusimmalla tekniikalla ja parhaalla asiantuntemuksella. Käytössämme oleva putkistojen kuvausyksikkö on varustettu erilaisilla ajettavilla ja työnnettävillä kameralaitteilla mahdollistaen putkistojen tutkimuksen lähes kaikkiin käytössä oleviin putkikokoihin. Kuvaustulokset tallennetaan sähköiseen muotoon, ja asiakas saa aina kuvaustuloksista kirjallisen raportin.

Tutustu tähän


Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavapalvelut

Huom. Palvelua saatavissa seuraavissa kunnissa: Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä sekä Ylämaa (Lappeenranta).

Tutustu tähän


Wc:t tilapäistarpeisiin

Wc:t tilapäistarpeisiin

Meiltä saat vuokra wc:t erilaisiin tapahtumiin ja muihin tilapäistarpeisiin. Vessat ovat siistejä, hajuttomia ja sisältävät aina paperit ja käsidesit. Pitempiaikaisessa käytössä tai suuren henkilömäärän ollessa kyseessä teemme tyhjennyshuollot tilaajan tarpeen mukaan.

Tutustu tähän


Putkistojen savukoe

Putkistojen savukoe

Mikäli kiinteistöissä on toistuvasti havaittavissa viemärin hajua, voidaan ongelma selvittää suhteellisen yksinkertaisella savukokeella. Savukokeessa putkistoon tuotetaan kemiallisesti vaaratonta ja hajutonta savua, joka putkistoon levitessään paljastaa mahdolliset putkistovauriot ja hajun lähteet.

Tutustu tähän


Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelut

Olemme erikoistuneet eritysesti paperin ja pahvin keräykseen. Keräyspiiri kattaa samat keräysalueet jätehuollon kanssa. Toimitamme keräysastiat vuokralle tai myymme asiakkaan omaan käyttöön. Teemme tarvittaessa myös yksittäisiä noutoja.

Tutustu tähän


Palvelut vesiosuuskunnille

Suurpää Oy on edelläkävijä vesiosuuskunnille tarjottavissa palveluissa. Kauttamme vesihuolto-osuuskunnat saavat avun nopeasti mahdollisista häiriötilanteista johtuviin käyttökatkoksiin, putkistojen tukkeutumisiin tai jäätymisiin sekä pumppaamovikoihin. Henkilökuntamme on saanut erikoiskoulutuksen pumppaamoissa suoritettaviin huolto- ja korjaustöihin.

Tutustu tähän


Tiedon hävittäminen

Tietoturvapalvelumme huolehtii tarpeettomiksi käyneiden arkistojen ja arkaluonteisten materiaalien tuhoamisesta luotettavasti.

Tutustu tähän


Muut palvelut

Muut palvelut

Suurpää palvelee yrityksiä sekä yksityisiä monipuolisilla palveluilla

Tutustu tähän

Kiireelliset, hätäluonteiset viemäreihin ja vesijohtoihin liittyvät asiat iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

05 3571 366
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina
Tiilitie 5, 45200 Kouvola

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.