Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Putkistokuvaukset

Meiltä saat kaikenlaiset putkistojen tv-kuvaus- ja kuntotutkimuspalvelut alan uusimmalla tekniikalla ja parhaalla asiantuntemuksella. Käytössämme oleva putkistojen kuvausyksikkö on varustettu erilaisilla ajettavilla ja työnnettävillä kameralaitteilla mahdollistaen putkistojen tutkimuksen lähes kaikkiin käytössä oleviin putkikokoihin. Kuvaustulokset tallennetaan sähköiseen muotoon, ja asiakas saa aina kuvaustuloksista kirjallisen raportin.

 

Kaupungit, kunnat ja vesilaitokset

Putkistokuvausautomme on varustettu iPEK Rovion – kamerajärjestelmällä ja WinCan 8 – raportointiohjelmalla. Pisin yhtenäinen kuvausmatka on 300 metriä. Autossa on myös erittäin tehokas höyrynpoistolaite talvella tapahtuviin kuvauksiin. Kaikki kuvaajamme ovat suorittaneet PSY:n kuvaajakoulutuksen. Kuvauksista syntyy sähköinen videotallenne, kuvausraportti sekä viettokaltevuusprofiili kustakin kuvatusta kaivovälistä. Kuvausraportit voidaan tallentaa sopivaan muotoon asiakkaan tietojärjestelmiä varten. Vauriokohdissa voidaan kuvasta tehdä erilaisia digitaalisia mittauksia, kuten putken soikeutta, kaartoa tai täyttöastetta.

Pystymme kuvaamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti niin uudet kuin vanhatkin viemärilinjat.
Palveluihimme kuuluu myös putkistojen puhdistukset ja juurileikkaukset sekä savukokeet.

Teollisuus

Putkistokamera on usein ainoa luotettava tapa tarkastaa putkistojen puhtaus erilaisten pesujen jälkeen. Kameralla pystytään helposti ja tarkasti näkemään putken seinämällä mahdollisesti olevat kerrostumat. Kameran avulla esimerkiksi pesulaite voidaan asettaa tarkasti haluttuun kohtaan. Vauriotapauksissa tai huoltoseisokkien yhteydessä putkistoon mahdollisesti päässeet vierasesineet voidaan paikallistaa ja poistaa helposti.Kameralaitteillamme voidaan kuvata myös putkistoja, joissa on mutkia, pystynousuja ja pudotuksia. Kuvaus tallennetaan aina sähköisesti, joten tulosten tarkastelu myöhemminkin onnistuu helposti.

Taloyhtiöt

Viemäriputkistojen kunnon selvityksessä TV-kuvaus on usein ainoa vaihtoehto, mikäli halutaan välttyä rakenteiden avaamiselta. Laitteillamme pystymme kuvaamaan rakennusten kaikki putkiosuudet, ja asiakas saa kaikista kuvaustöistä kirjallisen raportin. Kuvauksella voidaan selvittää tukkeutumien syitä tai suorittaa koko viemäriputkiston kattava kuntotutkimus.

Suurpää Oy on edelläkävijä taloyhtiöille suunnatussa putkistojen kuvauspalveluissa. Normaalin kuvauksen lisäksi tutkimusta voidaan laajentaa läpivalaisukuvauksiin, ultra-äänimittauksiin sekä koepalojen ottoon. Näin putkistosta saadaan mitattua tietoa, ja jäljellä oleva käyttöikä voidaan määrittää luotettavasti. Kuvauksista teemme myös aina havaintoraporttien lisäksi selkeän, sanallisen raportin, jossa kerrotaan selvästi putkistossa havaitut viat ja annetaan suositus jatkotoimenpiteistä. Kamerassa olevalla paikannuslaitteella saadaan putkien kulkureitit selvitettyä tarkasti, ja tarvittaessa voimme tehdä viemäreistä uuden piirustuksen, niin sanotun täsmäkartoituksen.

Omakotitalot

Omakotitalouksille suunnattu palvelutarjontamme kattaa täydellisen palvelun omakotitalojen viemärihuoltoon ja saneeraukseen.

Omakotitaloissa huolta aiheuttavat usein viemäritukokset sekä viemäreiden kunto. Kuvauspalvelumme avulla pystytään nopeasti selvittämään putkiston kunto, mahdolliset vikakohdat, putkiston kulkureitit sekä saneeraustarve.

Kuvaustuloksista saat aina kirjallisen raportin ja videotallenteen.

Kiireelliset, hätäluonteiset viemäreihin ja vesijohtoihin liittyvät asiat iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

05 3571 366
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina
Tiilitie 5, 45200 Kouvola

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.