Pakina: Roska-auton kuljettaja

Kirjoitettu .

Heinäkuun helteissä esiintyy roska-auton kuljettaja.
Jos äärikonservatiiviselle henkilölle haetaan tosielämän vastinetta, niin se olisi hyvin suurella todennäköisyydellä roskiskuski. Hän ajaa reittinsä jokaisen mutkan aina samalla tavalla, ostaa samasta kahvilasta samanlaisen kahvin, äänestää aina samaa puoluetta ja veikkaa samoilla lottonumeroilla.

Hänen millintarkan rutiininsa kanssa kilpailee ainoastaan samaa kiskoa pitkin kulkeva VR:n juna, tosin sillä erotuksella, että roskiskuski ei koskaan julkisesti myönnä olevansa myöhässä tai tehneensä virheitä. Reittilistaansa hän ei ole lukenut vuosiin, koska hän ajaa sen joka kerta ulkomuistista. Tämä tekee hänestä umpisurkean rallikuskin, koska hän ei noteeraa mahdollisesti vieressään istuvaa kartanlukijaa ja tämän paasausta rataan tehdystä uudesta shikaanista.
Olisi suurta vähättelyä sanoa uusien asioiden stressaavan tätä työhönsä urautunutta tekijää. Vaikka uudesta käyntikohteesta mainittaisiin tälle kaksi viikkoa etukäteen ja se veisi hänen ajastaan alle puoli minuuttia, kuski näkee tämän seurauksena unettomia öitä, käy yön pimeydessä katsomassa kohteen ennakkoon omalla autollaan ja miettii lähes tauotta mikä tässä uudessa ja poikkeavassa tapahtumassa voi mennä pieleen.

Kuski saattaisi viihtyä kellosepän virassa, mutta ongelmaksi muodostuisi luultavasti kellon luovutus asiakkaalle, kun keräämiseen ja hamstraamiseen tottunut tekijä joutuisi luonteensa vastaisesti antamaan jotain pois. Myös nykykellojen monimuotoisuus saattaisi aiheuttaa kuskille useita hermoromahduksia ja valmiin tuotteen sijasta asiakas saattaa saada aimo annoksen kiroilevaa merimiestä. Tällöin muutoin seesteinen ja leppoisa kuski räjähtää lähes loputtomaan sadatteluun, ja moittii kaikki olemassa olevat tekijät maan ja taivaan väliltä.

Kaikesta huolimatta juuri äärikonservatiivisuus on se tekijä, joka saa kuskin puskemaan eteenpäin tiukoissakin tilanteissa. Tämä näkyy hyvin hänen sloganeissaan ”Tämänkin lähdön mahdollisti burana 800” ja ”astiaa ei jätetä”

Ota yhteyttä
05 3571 366
Suurpää Oy on ympäristohuollon ammattilainen, joka palvelee yrityksiä ja teollisuutta sekä kotitalouksia ja julkishallintoa.
  • 05 3571 366

  • suurpaa(at)suurpaaoy.fi

  • Toimisto avoinna arkisin 08:00 - 16:00

  • Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Operaattori:
Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskutusosoite:
003703508272

OVT-tunnus:
003703508272

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Suurpää Oy
(Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Sähköpostiskannauksen osoite:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.