Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Palvelut vesiosuuskunnille

Suurpää Oy on edelläkävijä vesiosuuskunnille tarjottavissa palveluissa. Kauttamme vesihuolto-osuuskunnat saavat avun nopeasti mahdollisista häiriötilanteista johtuviin käyttökatkoksiin, putkistojen tukkeutumisiin tai jäätymisiin sekä pumppaamovikoihin. Henkilökuntamme on saanut erikoiskoulutuksen pumppaamoissa suoritettaviin huolto- ja korjaustöihin.

Usein häiriöt sattuvat iltaisin ja viikonloppuisin tai pyhien aikaan, joten pidämme yleisimmät varaosat omassa varastossa, ja näin saamme mahdolliset viat korjattua mihin aikaan tahansa.

Suurpäältä vesiosuuskunnat saavat palvelut pienistä korjaustöistä aina kokonaisvaltaiseen ylläpitohuoltoon saakka.

Pumppaamoissa tapahtuneet häiriöt ja huoltotoimenpiteet tallennetaan sähköiseen huoltokirjaan, josta tiedot ovat saatavana nopeasti.

Säännöllisellä huollolla pumppaamot pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään ja häiriötilanteita pystytään välttämään mahdollisimman tehokkaasti.

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.