Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Likaisten hommien ammattilainen

Suurpää Oy on palvellut ympäristönhuoltoasioissa jo yli 50 vuotta. Nykyajan tarpeisiin sopiva kalusto ja vuosien mukanaan tuoma kokemus takaavat, että "likaisten hommien" erikoisosaajat ovat valmiina palvelemaan sinua.


Viemäri- ja kaivohuolto

Viemäri- ja kaivohuolto

Ydinosaamisemme on koko olemassaolomme ajan rakentunut viemäri- ja kaivohuollon pariin. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin asiakkaan  viemäri- ja kaivohuoltoihin liittyviin tarpeisiin. Työhömme kuuluu niin loka-, sade- ja salaojaviemäreiden avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

Tutustu tähän


Pesupalvelut

Pesupalvelut

Pesupalveluihimme kuuluu painepesutyöt lämpimällä tai kuumalla vedellä, sekä ADR-puhdistukset. 

"Likaisten hommien" osaajina puhdistamme viemärijärjestelmien lisäksi likaisia tehdaskomponentteja, säiliöitä, työkoneita jne.

Pyrimme aina toteuttamaan pesutyöt asiakkaan toiveiden mukaan.

Tarjoamme painelaitteita kolmessa luokassa

Kevyt laitteisto            50 bar - 160 bar
Keskisuuri laitteisto      50 bar - 400 bar
Korkeapainelaitteisto   400 bar - 700 bar

 

Tutustu tähän


Jätehuolto

Jätehuolto

Jätehuoltopalvelumme kattaa kotitalouksien jäteastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella. Lisäksi hoidamme julkishallinnon, teollisuuden ja yritysten jätehuoltoa: jätepuristimien ja -konttien tyhjennykset sekä vaihtolavojojen tyhjennykset.

Tutustu tähän


Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimurointi soveltuu kuivan ja märän materiaalin imurointiin: materiaali imetään säiliöön, jonka jälkeen se siirretään toiseen asiakkaan osoittamaan paikkaan tai kuljetetaan asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Tutustu tähän


Putkistokuvaukset

Putkistokuvaukset

Osana viemärihuoltoamme, teemme putkistojen tv-kuvaus- ja kuntotutkimuspalveluita. Käytössämme oleva putkistojen kuvausyksikkö on varustettu erilaisilla ajettavilla ja työnnettävillä kameralaitteilla mahdollistaen putkistojen tutkimuksen lähes kaikkiin käytössä oleviin putkikokoihin. Kuvaustulokset tallennamme ja arkistoimme sähköiseen muotoon. Asiakkaalle luovutetaan työstä raportti sekä kaikki tuotetut kuva- ja videomateriaalit. Raportointi tehdään standardin SFS -EN 13508-2 mukaisesti halkaisijaltaan yli 110mm putkiväleistä.  

Tutustu tähän


Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavapalvelut

Huom. Palvelua saatavissa seuraavissa kunnissa: Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä sekä Ylämaa (Lappeenranta).

Tutustu tähän


Wc:t tilapäistarpeisiin

Wc:t tilapäistarpeisiin

Korona-infektio päivitys 25.3.2020. Wc:t käsitellään jokaisen tyhjennyskerran yhteydessä desinfioivalla pesuaineella ja painehuuhtelulla.

Meiltä saat vuokra wc:t erilaisiin tapahtumiin ja muihin tilapäistarpeisiin. Vessat ovat siistejä, hajuttomia ja sisältävät aina paperit ja käsidesit. Pitempiaikaisessa käytössä tai suuren henkilömäärän ollessa kyseessä teemme tyhjennyshuollot tilaajan tarpeen mukaan.

Tutustu tähän


Talousvesikaivojen puhdistukset

Talousvesikaivojen puhdistukset

Talousvesikaivon huollolla pyrimme parantamaan pitkään käyttämättömänä olleiden ja myös käytössä olleiden talousvesikaivojen vedenlaatua. 

Huolto- ja korjaustyön mahdollisuudet riippuvat aina työkohteen ominaisuuksista, mutta pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin mahdollisuuksien mukaan. 

Vesikaivoihin tehtävät työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia Verohallinnon määrittelyn mukaisesti. 

Tutustu tähän


Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelut

Olemme erikoistuneet eritysesti paperin pahvin, kotitalousmuovin ja kartongin keräykseen. Kerättäviin hyötyjakeisiin kuuluvat myös lasi- ja metalli. Kiinteistökohtaiseen keräykseen kuuluvat jätehuollon tavoin Hamina, Virolahti ja Miehikkälä. 

Tarjoamme asiakkaille tarvittavat keräysvälineet sekä tyhjennysrytmit tarpeiden mukaan.

Tutustu tähän


Palvelut vesiosuuskunnille

Suurpää Oy on edelläkävijä vesiosuuskunnille tarjottavissa palveluissa. Kauttamme vesihuolto-osuuskunnat saavat avun nopeasti mahdollisista häiriötilanteista johtuviin käyttökatkoksiin, putkistojen tukkeutumisiin tai jäätymisiin sekä pumppaamovikoihin. Henkilökuntamme on saanut erikoiskoulutuksen pumppaamoissa suoritettaviin huolto- ja korjaustöihin.

Tutustu tähän


Tiedon hävittäminen

Tietoturvapalvelumme huolehtii tarpeettomiksi käyneiden arkistojen ja arkaluonteisten materiaalien tuhoamisesta luotettavasti.

Tutustu tähän


Muut palvelut

Muut palvelut

Suurpää palvelee yrityksiä sekä yksityisiä monipuolisilla palveluilla

Tutustu tähän

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.