Huolellista jätehuoltoa kotitalouksille

Jätehuoltopalvelumme kattaa kaikkien kotitalouksien ja asunto-osakeyhtiöiden keräysastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella.

Jätehuoltopalveluita vuosien ammattitaidolla

Jätehuoltopalvelumme kattaa kaikkien kotitalouksien ja asunto-osakeyhtiöiden keräysastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella. Tyhjennämme kaikkia perinteisiä astiatyyppejä (120L-660L), sekä pikakontteja ja molok-syväkeräysastioita.

Jätehuoltopalvelua on mahdollista saada niin pitkäaikaiseen kuin lyhytaikaiseenkijn tarpeeseen. Tarjoamme keräysvälineitä vuokralle tai ostettavaksi asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaalle tarpeisiin sopivat ratkaisut

Vuokraa jäteastia mökille

Kesäasukkaille vihjeenä: astian vuokraaminen kesäloman ajaksi estää roskan kertymisen kesämökin nurkkiin

Tyhjennysrytmit ja kimppa-astiat

Ajamme pääsääntöisesti haja-asutusalueella joka toinen viikko tiettyjä tieosuuksia lukuunottamatta. Nykyisten jätehuoltomääräysten mukaisesti saamme myöntää kuluttaja-asiakkaalle enintään kahden viikon välein tapahtuvan tyhjennyksen, mikäli kyseessä on vakituiseen asumiseen käytettävä asunto.

Mikäli asiakas toivoo pidempää tyhjennysväliä, niin lupaa tyhjennysvälin pidennykseen on anottava Kymen jätelautakunnalta. Jos kiinteistöllä (myös vapaa-ajan kiinteistöllä) kompostoidaan biojätteet, on tästä tehtävä erillinen kompostointi-ilmoitus oheisen liitteen mukaisesti

Samoin kimppa-astioiden perustamisesta on ilmoitettava lautakunnalle erikseen


Kymen jätelautakunnan sähköisen asioinnin lomakkeet

Tyhjennysvälin pidennyslomake

Lomake kimppa-astioille

Kompostointi-ilmoitus

Ota yhteyttä
05 3571 366
Suurpää Oy on ympäristohuollon ammattilainen, joka palvelee yrityksiä ja teollisuutta sekä kotitalouksia ja julkishallintoa.
  • 05 3571 366

  • suurpaa(at)suurpaaoy.fi

  • Toimisto avoinna arkisin 08:00 - 16:00

  • Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Operaattori:
Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskutusosoite:
003703508272

OVT-tunnus:
003703508272

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Suurpää Oy
(Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Sähköpostiskannauksen osoite:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.