Skip to main content

Huolellista jätehuoltoa kotitalouksille

Jätehuoltopalvelumme kattaa kaikkien kotitalouksien ja asunto-osakeyhtiöiden keräysastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella.

Jätehuoltopalveluita vuosien ammattitaidolla

Jätehuoltopalvelumme kattaa kaikkien kotitalouksien ja asunto-osakeyhtiöiden keräysastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella. Tyhjennämme kaikkia perinteisiä astiatyyppejä (120L-660L), sekä pikakontteja ja molok-syväkeräysastioita.

Jätehuoltopalvelua on mahdollista saada niin pitkäaikaiseen kuin lyhytaikaiseenkijn tarpeeseen. Tarjoamme keräysvälineitä vuokralle tai ostettavaksi asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaalle tarpeisiin sopivat ratkaisut

Vuokraa jäteastia mökille

Kesäasukkaille vihjeenä: astian vuokraaminen kesäloman ajaksi estää roskan kertymisen kesämökin nurkkiin

Tyhjennysrytmit ja kimppa-astiat

Ajamme pääsääntöisesti haja-asutusalueella joka toinen viikko tiettyjä tieosuuksia lukuunottamatta. Nykyisten jätehuoltomääräysten mukaisesti saamme myöntää kuluttaja-asiakkaalle enintään neljän (4) viikon välein tapahtuvan tyhjennyksen, mikäli kyseessä on vakituiseen asumiseen käytettävä asunto.

Mikäli asiakas toivoo pidempää tyhjennysväliä, niin lupaa tyhjennysvälin pidennykseen on anottava Kymen jätelautakunnalta. Jos kiinteistöllä (myös vapaa-ajan kiinteistöllä) kompostoidaan biojätteet, on tästä tehtävä erillinen kompostointi-ilmoitus oheisen liitteen mukaisesti

Samoin kimppa-astioiden perustamisesta on ilmoitettava lautakunnalle erikseen


Kymen jätelautakunnan sähköisen asioinnin lomakkeet

Tyhjennysvälin pidennyslomake

Lomake kimppa-astioille

Kompostointi-ilmoitus