Viemräri - ja kaivohuolto kotitalouksille

Loka-, sade- ja salaojaviemäreiden avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

Monipuolinen viemäri- ja kaivohuolto

Ydinosaamisemme on koko olemassaolomme ajan rakentunut viemäri- ja kaivohuollon pariin. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin asiakkaan viemäri- ja kaivohuoltoihin liittyviin tarpeisiin.
Työhömme kuuluu niin loka-, sade- ja salaojaviemäreiden avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

Lokakaivot

Sako-, harmaa ja umpikaivojen tyhjennykset, pienpuhdistamoiden sakanpoistot, huollot ja imeytyskenttien huuhtelut jo vuodesta 1966 lähtien.


Viemärien avaukset, juurtenleikkuut ja huuhtelut

Koskee kaikkia viemärityyppejä ja putkistoja (mm. perusviemärit, sadevesi- salaoja ja paineviemärit) riippumatta onko kyseessä tulviva, huonosti vetävä tai muulla tapaa oikutteleva viemäri. Toistuvissa ongelmatapauksissa teemme myös vianselvityksiä.

Jäätyneiden putkien sulatukset

Vesijohtoihin, paine- ja viettoviemärihin sekä sadevesijärjestelmiin kaivoineen, hyväksikäyttäen paineistettua lämmintä vettä.

Rasvakaivot

Rasvakaivojen tyhjennykset ja vesitäytöt säännöllisellä kierrolla tai erillistilauksella. Palveluun on mahdollista sisällyttää myös kaivon painepesu ja pinta-anturien tarkastukset.

Öljynerotuskaivot

Öljynerottimien tyhjennykset ja tarkastukset joko tilauksella tai säännöllisellä vuosikierrolla.

Sadevesi- ja hiekkakaivot

Hiekanpoisto sadevesi- sekä pesujärjestelmistä. Saatavana myös automaattisella vuosikierrolla.

Jätevesipumppaamoiden huollot

Kiinteistökohtaisten jätevesipumppaamojen huollot

Muut loka-autopalvelut

Automme voi tilata tarvittaessa apuun suurempiin nesteen siirtoihin. Imuyhdistelmämme (auto+perävaunu) pystyy ottamaan ja siirtämään n. 40 m3 neste-/lietekuorman.
Ota yhteyttä
05 3571 366
Suurpää Oy on ympäristohuollon ammattilainen, joka palvelee yrityksiä ja teollisuutta sekä kotitalouksia ja julkishallintoa.
  • 05 3571 366

  • suurpaa(at)suurpaaoy.fi

  • Toimisto avoinna arkisin 08:00 - 16:00

  • Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Operaattori:
Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskutusosoite:
003703508272

OVT-tunnus:
003703508272

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Suurpää Oy
(Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Sähköpostiskannauksen osoite:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.