Skip to main content

Suurtehoimurointi ja -puhallus

Suurtehoimurointi soveltuu koostumukseltaan kiinteän ja pienirakeisen materiaalin poistoon ja siirtoon.

Suurtehoimurointipalveluita teollisuuden, kiinteistöjen & rakentamisen tarpeisiin

Suurtehoimurointi soveltuu koostumukseltaan kiinteän ja pienirakeisen materiaalin poistoon ja siirtoon. Materiaali imetään ajoneuvon säiliöön, josta se kuljetetaan asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Poistettava materiaali imetään 2"-6"-letkua hyödyntäen, säiliön tyhjennys tehdään kippaamalla. Lähes kaikkea letkuun mahtuvaa vaaratonta materiaalia pystytään imuroimaan. Imurointityö kyetään toteuttamaan lähes pölyttömästi.

Teollisuuden imurointikohteita ovat esimerkiksi

Prosessilinjastojen siivoukset, kattilatuhkan imuroinnit, rakennusten sisäisten muottikaivantojen valmistelut, kuljettimien ja konetilojen siivoukset, kaapelikaivuutyöt.

Rakennus ja saneerauskohteissa

Imuautolla pystymme poistamaan purua, puhallusvillaa, singeliä, kutterinlastua, turvetta, olkia, sammalta ja viljaa, hiekka, tiili- ja betonimurskaa, lecasoraa ja sepeliä, sekä muita kiinteitä materiaalijakeita. Erikoistapauksissa suoritamme kaapelikaivuutyötä sekä imuruoppausta.

Suurtehopuhallukset eri käyttö kohteisiin

Suurtehopuhallus soveltuu materiaalin siirtoon kohteisiin, jonne ei muilla kuljetusvälineillä pääse. Näihin kohteisiin kuulu mm. kiinteistön alapohjat, vintit, rakennusten- ja rakenteiden sisäpihat. Sepelinpuhalluksella voidaan toteuttaa käytöstä poistuvien säiliöiden täyttöjä, kapilaarikatkojen asennuksia, rakennusten betonivalun täyttöjä ja täytemaan asennuksia. Vaahtolasiin ja lecasoran puhalluksella parannetaan kohteiden lämmönerityskykyä.

Suurtehoimureiden varustelu

Käytössämme on Eur-Mark Kaiser:n Hercules, sekä Amphitech:n Vortex suurtehoimurit puhallinlaitteilla.
Autossa on vakiovarusteena noin 40 metriä letkua, mutta myös pitemmät letkunvedot onnistuvat tarvittaessa.

Imureiden imutehot (vapaa ilma) ja säiliötilavuudet

  • Man 8000 m3/h ja 10 m3
  • Scania 9000 m3/h ja 12 m3

Ajoneuvoon kuuluu 2 työntekijää, joilla voimassa olevat työturvallisuuskortit sekä merkinnät veronumerorekisterissä.

Työntekijöiden kuuluvat Vastuu Group piiriin, sekä yrityksellämme on myös auditoitu laadunohjausjärjestelmä: ISO9001,ISO14001.