Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Jätehuolto

Jätehuoltopalvelumme kattaa kotitalouksien jäteastioiden tyhjennyksen Virolahden, Miehikkälän ja Haminan alueella. Lisäksi hoidamme julkishallinnon, teollisuuden ja yritysten jätehuoltoa: jätepuristimien ja -konttien tyhjennykset sekä vaihtolavojojen tyhjennykset.

Tyhjennämme kaikkia perinteisiä astiatyyppejä (120L-660L), sekä pikakontteja ja molok-syväkeräysastioita.

Jätehuoltopalvelua on mahdollista saada niin pitkäaikaiseen kuin lyhytaikaiseenkijn tarpeeseen. Tarjoamme keräysvälineitä vuokralle toi ostettavaksi asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme rakentaa asiakkaalle tarpeisiin sopivat ratkaisut

(Kesäasukkaille vihjeenä: astian vuokraaminen kesäloman ajaksi estää roskan kertymisen kesämökin nurkkiin)

Haluamme myös kehittää alueellista kierrätystä ja uusiokäyttöä. Kierrätyspalveluista voit lukea lisää muista jakeista, joita voimme noutaa kotioveltasi.

 

Tyhjennysrytmit ja kimppa-astiat

Ajamme pääsääntöisesti haja-asutusalueella joka toinen viikko tiettyjä tieosuuksia lukuunottamatta. Nykyisten jätehuoltomääräysten mukaisesti saamme myöntää kuluttaja-asiakkaalle enintään kahden viikon välein tapahtuvan tyhjennyksen, mikäli kyseessä on vakituiseen asumiseen käytettävä asunto. 

Mikäli asiakas toivoo pidempää tyhjennysväliä, niin lupaa tyhjennysvälin pidennykseen on anottava Kymen jätelautakunnalta. Samoin kimppa-astioiden perustamisesta on ilmoitettava lautakunnalle erikseen 

 

Tyhjennysvälin pidennyslomakkeeseen pääset tästä

Kimppa-astia lomakkeeseen pääset tästä

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.