Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Suurtehoimurointi ja puhallus

Suurtehoimurointi soveltuu kuivan ja märän materiaalin imurointiin: materiaali imetään säiliöön, jonka jälkeen se siirretään toiseen asiakkaan osoittamaan paikkaan tai kuljetetaan asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Poistettava materiaali imetään 2"-6"-letkua hyödyntäen, säiliön tyhjennys tehdään kippaamalla. Lähes kaikkea letkuun mahtuvaa vaaratonta materiaalia pystytään imuroimaan. Imurointityössä ei synny juurikaan haitallista pölyä, joten se on kätevä ja tehokas tapa poistaa ylimääräinen materiaali hankalista tiloista kuten rakennuksen sisätiloista. 

Imuroinnin käyttökohteita esimerkiksi:

  • ylä- ja alapohjan purun/villojen, singelin, kutterinlastujen yms. eristeiden poisto
  • kaapelikaivuutyöt (imukaivuu-työt) 
  • tuhkan, turpeen, sammaleen ja viljan imurointi
  • hiekan, lecasoran ja sepelin siirto
  • rakennusten sisäiset materiaalin siirrot
  • kaikki mikä imulla lähtee

 

Palveluihimme kuuluvat myös suurtehopuhallukset. Puhalluksessa materiaali siirretään auton säiliöstä paineen avulla letkuja pitkin työalueelle. Puhallamme ensisijaisesti sepeliä, mutta muista materiaaleista voidaan neuvotella.

Puhalluksen edut nousevat esiin kun yleisimmät materiaalin siirtotavat osoittautuvat liian hankaliksi toteuttaa ja siirtotyö halutaan hoitaa ripeästi.

Puhalluksen käyttökohteita esimerkiksi:

  • alapohjien täytöt
  • kapillaarikatkot
  • vanhojen säiliöiden täytöt
  • lecasoran puhallukset

 

Palvelun laskutusperusteet:

Mikäli tarjouksia ei ole annettu, palvelun laskutus on tuntiperusteista muodostuen kohteessa tehtävästä imurityöstä, syntyvistä ajokustannuksista (hallilta hallille auton sijoituksen ollessa Haminassa) sekä jätteenkäsittelymaksuista. Vaativissa työkohteissa on lisäksi käytössä olosuhdeveloituksia, mutta nämä koskevat ensisijaisesti teollisuuskohteita. Kuluttaja-asiakkaille imurointityö on kotitalousvähennykseen kelpaavaa Verohallinnon määrittelyn mukaisesti.

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.