Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Viemäri- ja kaivohuolto

Ydinosaamisemme on koko olemassaolomme ajan rakentunut viemäri- ja kaivohuollon pariin. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin asiakkaan  viemäri- ja kaivohuoltoihin liittyviin tarpeisiin. Työhömme kuuluu niin loka-, sade- ja salaojaviemäreiden avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

 

Palvelutarjontaamme kuuluu mm.

Lokakaivot

Sako-, harmaa ja umpikaivojen tyhjennykset, pienpuhdistamoiden sakanpoistot, huollot ja imeytyskenttien huuhtelut jo vuodesta 1966 lähtien.

Viemärien avaukset, juurtenleikkuut ja huuhtelut

Koskee kaikkia viemärityyppejä ja putkistoja (mm. perusviemärit, sadevesi- salaoja ja paineviemärit) riippumatta onko kyseessä tulviva, huonosti vetävä tai muulla tapaa oikutteleva viemäri. Toistuvissa ongelmatapauksissa teemme myös vianselvityksiä.

Jäätyneiden putkistojen sulatukset

Vesijohtoihin, paine- ja viettoviemärihin sekä sadevesijärjestelmiin kaivoineen, hyväksikäyttäen paineistettua lämmintä vettä.

Rasvakaivot

Rasvakaivojen tyhjennykset ja vesitäytöt säännöllisellä kierrolla tai erillistilauksella. Palveluun on mahdollista sisällyttää myös kaivon painepesu ja pinta-anturien tarkastukset.

Öljynerotuskaivot

Öljynerottimien tyhjennykset ja tarkastukset joko tilauksella tai säännöllisellä vuosikierrolla.

Sadevesi- ja hiekkakaivot

Hiekanpoisto sadevesi- sekä pesujärjestelmistä. Saatavana myös automaattisella vuosikierrolla.

Jätevesipumppaamohuollot

Kiinteistökohtaisten jätevesipumppaamojen huollot. Kts. "palvelut vesiosuuskunnille"

Muut loka-autopalvelut

Automme voi tilata tarvittaessa apuun suurempiin nesteen siirtoihin. Imuyhdistelmämme (auto+perävaunu) pystyy ottamaan ja siirtämään n. 40 m3 neste-/lietekuorman.

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.