Ympäristöhuollon asiantuntija

Palveluita viemäreistä vintin imurointeihin

Wc:t tilapäistarpeisiin

Korona-infektio päivitys 25.3.2020. Wc:t käsitellään jokaisen tyhjennyskerran yhteydessä desinfioivalla pesuaineella ja painehuuhtelulla.

Meiltä saat vuokra wc:t erilaisiin tapahtumiin ja muihin tilapäistarpeisiin. Vessat ovat siistejä, hajuttomia ja sisältävät aina paperit ja käsidesit. Pitempiaikaisessa käytössä tai suuren henkilömäärän ollessa kyseessä teemme tyhjennyshuollot tilaajan tarpeen mukaan.

Vuokra wc:t ovat loistava tapa järjestää toimivat toilettitilat vaivattomasti ja alhaisin kustannuksin. Asiakkaitamme ovat mm. tapahtumien järjestäjät, rakennusliikkeet, kesäteatterit, rekkaparkit, työmaa-alueet, ym..

Vuokravessat ovat saatavana aina yhden kappaleen tarpeesta ulottuen jopa kymmeniä vessoja sisältävien suurtapahtumien tarpeisiin.

Varastosta löytyy wc:t niin kesä-, kuin talviolosuhteisiin

Vinkki taloyhtiöille ja omakotiasukkaille: vuokra wc on kätevä putkiremontin ajaksi!

Kiireelliset ja hätäluonteiset palvelutarpeet iltaisin ja viikonloppuisin puh. 0400 552 640

L Kumppani
L Cert1
L Cert2

05 3571 366
suurpaa(at)suurpaaoy.fi
Facebook

Toimisto avoinna ark klo 8.00 - 16.00
Poikkikatu 7, 49400 Hamina

Laskutusosoitteet

Katso laskutusositteet

Lue tietosuojaseloste

Suurpää Oy on pitänyt Kaakonkulmaa puhtaana viiden vuosikymmenen ajan

Suurpää Oy on monipuolinen ympäristöhuollon ammattilainen. Kattava kalustomme ja osaava henkilökuntamme palvelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella (sekä sen rajamailla). Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, erilaiset yritykset ja teollisuuslaitokset sekä julkishallinto.